تلفن: 02122466030 شماره همراه : 09128606030
info@kohanconex.com

انواع کانکس چرخدار :


در مورد انواع مختلف کانکس چرخدار و اینکه تنوع زیاد آن به چه دلیل میباشد می بایست نگاهی به انواع کاربردهای یک کانکس چرخدار بیندازیم. این سازه های قابل حمل در رشته های کاری مختلفی کاربرد داشته و برای اینکه هر سازه مطابق با نوع نیاز طراحی و تولید شود تا جوابگوی تمامی نیازهای مصرف کننده باشد نوع های مختلفی از آن ساخته شده است که در ادامه به برسی مهمترین آنها خواهیم پرداخت.

ادامه مطلب

کانکس چرخدار چیست؟


کانکس چرخ دار همان طور که از نامش پیداست، یک سازه پیش ساخته می باشد که دارای چرخ و محور است و قابلیت جابجایی، سکونت و حمل و نقل افراد و تجهیزات را فراهم می کند. 

ادامه مطلب

ویژگی کانکس کامپوزیتی :


از جمله ویژگی ها و مزایای کانکس کامپوزیتی نسبت به دیگر مصالح متداول در ساخت کانکس می توان به تنوع و ماندگاری رنگ در برابر هرنوع شرایط جوی و حتی تابش مستقیم نور خورشید در طول چندین سال اشاره نمود چرا که معمولا رنگ های متداول که در نمای سازه های پیش ساخته استفاده می شوند پس از مدتی بر اثر تابش بیش از حد خورشید تا 50 درصد دچار رنگ پریدگی می شوند و این درحالی است که رنگ کامپوزیت ها تا حداقل 20 سال بدون کوچکترین تغییری پایدار می ماند و دلیل آن نیز استفاده از رزین همگن کننده رنگ به ورق آلومینیومی و جلوگیری از پوسته شدن آن و همچنین کیفیت بسیار بالای رنگ های مورد استفاده در ورق کامپوزیت می باشد. از دیگر ویژگی های کانکس کامپوزیتی و دلایل انتخاب این نوع مصالح قابلیت فرم پذیری و حتی نورد برای فرم های منحنی و کرو می باشد که اجرای انواع طرح ها و فرم ها را مقدور کرده.از آن گذشته قابلیت ترکیب پذیری ورق کامپوزیت با دیگر مصالح بکار رفته در نمای کانکس فوق العاده است که می توان آن را با شیشه و چوب و هر نوع مصالح دیگری به گونه ای خلاقانه ترکیب نمود. قابلیت ضد فرسایش در برابر زنگ زدگی و خوردگی در برابر رطوبت و باران های اسیدی از دیگر ویژگی های کانکس با نمای کامپوزیت است چرا که جنس ورقه ها از نوع آلومینیوم بوده و همانگونه که می دانیم این متریال در برابر زنگ زدگی بسیار مقاوم است.تمیزی کانکس کامپوزیت در طول زمان به دلیل عدم جذب ذرات معلق در هوا و آلودگی های محیطی ، سبک بودن و ضد حریق بودن کامپوزیت ، ایجاد فضای خالی واکوستیک بودن آن نیز از جمله موارد استفاده بیش از پیش و مزایای اصلی کانکس کامپوزیت بشمار می روند.

ادامه مطلب

 

 

 

نمای کانکس کامپوزیت :


نمای بیرونی: نمای بیرونی سازه پیش ساخته از کامپوزیت تشکیل شده است. که در برخی از موارد می‌توان از دیگر متریال‌ها به صورت تلفیقی استفاده نمود.
نمای داخلی: نمای داخلی سازه پیش ساخته کامپوزیت اغلب پی وی سی است. که به دو صورت ساده و طرح‌ دار اجرا می‌شود.
از دیگر مزایای این کانکس ضد آب بودن و قابلیت شستشوی آن است.

 

 

 

ادامه مطلب

 

 

 

مشخصات کانکس با نمای کامپوزیت :


ابعاد کانکس: این نوع سازه‌ها دارای ابعاد مشخص و ثابتی هستند که باتوجه‌به نظر کارفرمایان امکان تغییر در سایز کانکس وجود دارد. اندازه سازه باتوجه‌به نیاز مشتریان و موارد کاربرد می‌تواند در اندازه‌های 1*1 تا 12*4 متر باشد. شما در هر اندازه‌ای که بخواهید می‌توانید کانکس با نمای کامپوزیت را سفارش دهید اما پیشنهاد ما به شما سفارش در اندازه‌های استاندارد است.


اسکلت کانکس: اسکلت کانکس کامپوزیتی از دو بخش شاسی و بدنه تشکیل شده است. برای شاسی این سازه‌ها معمولاً از تیرآهن با نمره 16 و یا 18 استفاده می‌شود. برای اسکلت بدنه، آهن پروفیل‌های آهنی در ابعاد 40*40 و 80*40 با ضخامت دو میلیمتر در نظر گرفته می‌شود. پس از اتمام کار روی اسکلت ضدزنگ قرار داده می‌شود تا مقاومت و طول عمر سازه بیشتر شود.


نورپردازی و سیم‌کشی کانکس: تمامی سیم‌کشی‌ها و نورپردازی کانکس کامپوزیت به‌صورت روکار است. البته از داخل قرنیزهایی که برای کاربر داکت طراحی شده‌اند عبور می‌کند و توسط یک فیوز مینیاتوری از این مدار سیم‌کشی محافظت می‌کند. فضای داخلی کانکس به‌وسیله چراغ مهتابی روشن می‌شود. برای نورپردازی بیرون کانکس از چراغ‌های LED در قسمت زیرین تاج کانکس کامپوزیت استفاده می‌شود. برای تلفن و کولر هم می‌توانید سیم‌کشی انجام دهید. برای هرکدام کلید و پریز جدا در نظر گرفته می‌شود و در جای مناسب نصب می‌شود.


نمای خارجی سازه: نمای بیرونی و دیواره‌های سازه باتوجه‌به طرح و رنگ از پیش تعیین شده کامپوزیت ساخته می‌شود. از پنجره‌های upvc برای کانکس کامپوزیت استفاده می‌شود اما در بعضی از مواقع که نیاز به پنجره‌های بزرگ است می‌توانید از شیشه سکوریت هم استفاده کنید.


کف سازه: از تخته ضد آب 18 میلیمتری برای کف سازه استفاده می‌شود و روی آن با پارکت پوشیده می‌شود. عایق جداره‌ها از نوع پلی‌استایرن در نظر گرفته می‌شود که در تمامی فواصل بین پروفیل‌ها به‌صورت کامل جا زده می‌شود. با این عایق‌بندی انرژی داخل کانکس هدر نمی‌رود و سروصدای بیرون، داخل کانکس شنیده نمی‌شود. روی این عایق‌ها تخته چوبی قرار داده می‌شود و در نهایت دیوارپوش pvc طرح چوب روی آن قرار می‌گیرد.

 

 

 

ادامه مطلب

مزایای کانکس کامپوزیت : 


_ طراحی سیستم روشنایی برای بیرون و داخل سازه به‌صورت پیشرفته با کنترل از راه دور
_ ایجاد یک دفتر کار سیار با بهترین امکانات و نمای خیره‌کننده
_ سیستم تهویه‌های مناسب، سیستم سرمایشی و گرمایشی
_ ساخت سازه در ابعاد و سایز دلخواه مشتری
_ محیط داخلی سازه ضد آب است و امکان شست‌وشو وجود دارد.
کانکس کامپوزیت در برابر سرما، گرما و حرارت مقاومت بالایی دارد.
_ ورق‌های کامپوزیت در برابر قارچ و حشرات مقاوم هستند و امکان شست‌وشو وجود دارد.
_ سرعت نصب این ورقه‌ها بسیار بالا است.
_تنوع رنگ بسیار بالایی دارند و بسیار هم سبک هستند.

ادامه مطلب

کانکس کامپوزیت چیست؟


کانکس کامپوزیت با پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌ها و به‌روز‌ترین مصالح ساخته می‌شود. این نوع کانکس از ورقه‌های کامپوزیت ساخته می‌شود و کاربردهای زیادی دارد. شما از این کانکس می‌توانید به‌عنوان کانکس پلیس، کانکس نگهبانی، کانکس اداری و یا به‌عنوان کانکس ویلایی استفاده کنید. نمای این نوع سازه شکیل و منحصربه‌فرد است و کاملاً از کامپوزیت مرغوب در آن استفاده می‌شود. کاربرد اصلی کانکس مدل کامپوزیت در مکان‌هایی است که مورد توجه اکثر مردم باشد. در بعضی از مکان‌ها باتوجه‌به پرستیژ کاری که دارند نوع و نمای داخلی و خارجی سازه انتخاب می‌شود. برخی از شرکت‌های خصوصی برای شناخته شدن بیشتر بر روی برندسازی خود تمرکز ویژه‌ای دارند آن‌ها می‌توانند با استفاده از این سازه‌ها برند خود را در ذهن مردم ماندگار کنند.

شرکت‌هایی که در حوزه خدمات شهری، بانکی، زیباسازی و فروشگاهی فعالیت می‌کنند اغلب در صدد استفاده از کانکس‌هایی با ظاهر شکیل و خاص هستند. از لحاظ روان‌شناسی و علم هوش تجاری در جهان، زیباسازی و برندسازی تأثیر خیلی مستقیمی روی فروش بالا دارد و برای مشتری خیلی جذاب است.

ادامه مطلب

مزایا  کانکس نگهبانی:


_ قابلیت جابجایی
_ نمای زیبا و شکیل
_ نصب در یک روز
_ قابلیت ترمیم و بازسازی ساده
_ تنوع زیاد در رنگبندی و طرح
_ تنوع در قیمت و ابعاد
_ استحکام و ضد زلزله بودن
_ صرفه اقتصادی

ادامه مطلب

 

 

 

ویژگی های کانکس نگهبانی:

_ دید کامل به تمام جهات
_ داشتن ابعاد مناسب کانکس که بدون تداخل با بقیه پرسنل باشد
_ داشتن مشخصات فنی و مقاومت سازی از لحاظ بدنه
_ استفاده از رنگ ها و طرح های مناسب و زیبا

 

 

 

ادامه مطلب

انواع کانکس نگهبانی:


کانکس نگهبانی کارگاهی سبک :


از این کانکس ها در کارگاه های ساختمانی و پروژه های عمرانی استفاده می شود که برای کنترل ماشین آلات و مصالح به داخل استفاده شده و نگهبان در آن مستقر است. از نظر قیمت، پایین ترین هزینه را در بین کانکس های نگهبانی دارد و مصالح سبکی برای ساخت آن استفاده شده است. معمولا این کارگاه ها پس از مدتی به پایان رسیده و هزینه سنگین برای ساخت کانکس هایی با مصالح خیلی خوب به صرفه نیست. نمای این کانکس ها بسیار ساده و سبک است.

 

کانکس نگهبانی سنگین :


از نظر ظاهری شبیه به کانکس نگهبانی کارگاهی سبک است اما برای استفاده در مدت زمانی طولانی تر طراحی میشوند. برای ساخت این کانکس ها از آهن آلات سنگین و مصالح مقاوم استفاده می شود به همین دلیل کانکس نگهبانی سنگین نام دارد. در کارگاه و کارخانه های دائمی که عمر سازه برایشان مهم است از این سازه استفاده می شود.

 

کانکس نگهبانی ساندویچ پانل :


در مناطق خیلی سرد یا خیلی گرم یکنواخت نگه داشتن هوای داخل کانکس بسیار مهم است. بنابراین باید از مصالحی استفاده شود که اتلاف انرژی را به حداقل برساند. برای این مناطق استفاده از کانکس ساندویچ پانل بهترین گزینه است. زیرا شبیه به یخچال بوده و از فوم پلی یورتان در جداره های آن استفاده می شود. نمای این سازه بسیار ساده است اما در مقابل از مقاومت خوبی برخوردار است و برای اقلیم های سخت بهترین گزینه است. برای بهتر شدن نمای آن میتوان از چوب یا مصالح دیگر استفاده کرد.

ادامه مطلب